Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Pariuri la voturile lui Tralala


  * O să vă spunem una tare de tot. Cică șefii de instituții publice, puși în funcții de portocalii, au început să facă pariuri cu privire la voturile pe care le va obține Alinuș Trașcaliu, șeful pe linie de partid, la alegerile din 10 iunie. Cota la bursa pariurilor este de maxim 5 la sută, directorii fiind convinși că în afară de mămica și tăticu, de nevastă și câteva rude, nici dracu nu-l va vota pe Trașcaliu. Ar mai avea două voturi în plus din partea copiilor, dar spre ghinionul lui, aceștia sunt încă minori.
    Nu se știe sigur dacă Trașcaliu își va acorda sieși votul propriu și personal… Dacă în noaptea dinaintea votului se distrează prin vreun „local de înaltă ținută”, avem mari dubii…

   * Că tot veni vorba de Trașcaliu, cică acesta a început deja să-i amenințe pe șefii de deconcentrate cu demiterea, pe motiv că nu-l susțin în campania electorală. Gurile rele spun că urlă la ei și le tot spune că pedeleul se va întoarce la guvernare și îi va da pe toți afară, asta dacă nu cumva le va întocmi și ceva dosare penale.
    Nu e băgat în seamă de directori, în primul rând pentru că pedeleul nu mai e la guvernare, iar în al doilea rând sunt convinși că nu va mai ajunge niciodată la guvernare.
    Sunt convinși că pedeleul, indiferent de culoare, portocaliu, violet sau verde prăzuliu, va ajunge la coșul de gunoi al istoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?