Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Rugbiştii pleacă astăzi la Cîmpia Turzii


   Formația de rugby Under 17 a Liceului cu Program Sportiv Focșani va pleca astăzi spre Cîmpia Turzii (Sibiu), unde va participa la turneul final al Campionatului Național. La sediul Federației Române de Rugby a avut loc tragerea la sorți a celor două grupe ale turneului final la categoria de vârstă Under 17. LPS Focșani face parte din grupa albastră, alături de echipele CSÅž Steaua București, RC Pantelimon și CSÅž Gura Humorului, iar în grupa roșie au fost plasate formațiile CS Cluj Napoca, Colegiul Tehnic Traian Vuia Galați, Metrorex București și Cleopatra Mamaia.
   Turneul final este programat în perioada 14-20 mai, la Cîmpia Turzii (grupa albastră) și Cluj Napoca (grupa roșie). Sportivii care vor reprezenta clubul de pe Milcov în partidele oficiale sunt: Camil Perjeru, Bogdan Cernat, Cristi Cozma, George Stroe, Cosmin Nor, George Mihu, Mădălin Dumitrașcu, George Tătăruș, Emil Caloian, Victor Mania, Nicolae Frățilă, Stelian Ghinea, Răzvan Berbece, Mădălin Vișan, Iulian Stancea, Andrei Milea, Andrei Voinea, Lucian Ciochină, Gabriel Ioniță, Răzvan Rus, Ionuț Macovei, Dragoș Dumitrache, Cristi Parfenie și Bogdan Leuștean.

Savin, convocat în Națională

   Lotul național de rugby Under 17 se pregătește pentru Campionatul European. Federația Română de Rugby a convocat un sportiv de la Liceul cu Program Sportiv Focșani la antrenamentele echipei naționale Under 17, Alexandru Savin, care a efectuat mai multe stagii de pregătire cu colegii săi.
Savin are șansa de a îmbrăca tricoul echipei naționale a României, care în luna noiembrie a acestui an va participa la Campionatul European programat în Portugalia. În perioada 26 – 30 iunie, România Under 17 va participa alături de Rusia la un stagiu comun de pregătire oraganizat de FIRA AER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?