Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Războiul din familia lui Michael Jackson


   Michael Jackson a ordonat ca fratele său Randy Jackson să fie împușcat, în urma unei altercații pe care a avut-o cu acesta, într-un acces de furie alimentat de medicamente și paranoia, a declarat unul dintre bodyguarzii cântărețului american.
    Matt Fiddes, un expert britanic în arte marțiale, a lucrat ca bodyguard pentru Michael Jackson. El susține că starul american era prins într-un veritabil „război” cu frații săi, care dura de mai mulți ani. „Ei erau disperați, încercând să îl convingă să semneze un contract de 500 de milioane de dolari, pentru a susține împreună un turneu mondial de reunire a grupului Jackson Five”, a spus Fiddes.
   Fiddes spune că Michael Jackson devenise o „epavă paranoică” în 2005, înconjurându-se de gărzi de corp provenind din mișcarea religioasă Nation of Islam, care aveau misiunea de a inter-zice accesul membrilor familiei Jackson în celebra fermă Neverland a megastarului. Potrivit declarațiilor lui Matt Fiddes, disputa a atins un punct culminant în momentul în care Randy a încercat să treacă de bodyguarzi pentru a vorbi cu Michael, într-una dintre reședințele închiriate de celebrul cântăreț american. Michael le-a ordonat, atunci, bodyguarzilor săi să îl împuște pe Randy. Din fericire, acest lucru nu s-a produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?