Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Echipa de futsal îl sărbătoreşte pe Marian Covaci


   Chiar dacă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor în returul play-offului de la Od. Secuiesc și câștigat de echipa sa, 7-4, Marian Covaci a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei CSM 2007.
Astăzi, Covaci împlinește vârsta de 31 de ani și va face cinste cu o bere colegilor săi după antrenamentul programat în această dimineață. „Îmi doresc să fiu sănătos, să ne calificăm în semifinalele Ligii I cu echipa focșăneană și să am rezultate cât mai bune cu Åžcoala de Fotbal pe care o conduc, CS Covaci Junior”, a spus Marian Covaci.
   El are în palmares peste 250 de meciuri jucate în liga a II-a pentru echipele Unirea Focșani, FC Brăila, FC Snagov și CSM Focșani. A marcat până acum peste 100 de goluri și a început fotbalul la vârsta de șapte ani la clubul AS FC Unirea Focșani. Sportivul regretă că nu a putut evolua în liga I la fotbal, chiar dacă au existat oferte pentru el. Oțelul Galați, FCM Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț și-au arătat interesul pentru atacantului focșănean, dar pretențiile financiare ale clubului Unirea au fost tot timpul prea piperate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?