Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Scump domnule, scump…


  * Scump domnule, scump, dincolo era mai ieftin. Cică tata Mustea, pe al cărui fiu îl cheamă Răzvănel, a plătit nici mai mult, nici mai puțin decât 1,5 milioane de euroi pentru ca progenitura să stea 78 de zile în funcția de ministru. Cum cui a plătit? Nu există niciun dubiu, șefilor de la pedeleu, desigur.
    Un calcul simplu arată că fiecare zi la ministeriat, cu tot cu sâmbete și duminici, deși astea sunt libere de la comenduire, a costat familia Mustea aproape 20 de mii de euro. De aia ziceam că e scump… Cu banii pentru o singură zi de ministeriat, nu mai bine făcea o casă pentru vreun amărât sau o donație pentru vreun orfelinat sau casă de bătrâni? Din câte se pare nu…

  * Că tot veni vorba de posturi plătite, Vaca Ciobălău, spun gurile rele, a dat mai puțin, că de, nici funcția pe care a primit-o nu a fost de ministru. Cică l-a costat „doar” 100 de mii de euroi postul de prefect. Plus promisiunea că va îmbogăți rândurile portocaliilor cu 20 de primari. Numai că i-a dat cu minus: pedeleul a pierdut o grămadă de oameni, iar el urmează să rămână fără funcție după aproape o lună de mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?