Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Echipa de futsal joacă pentru calificare, pe o primă consistentă


   Echipa de futsal CSM 2007 Focșani se află în fața unei mari performanțe, care poate fi obținută numai cu dăruire și determinare. Gruparea de pe Milcov a pierdut, 3-4 (2-3) manșa tur din cadrul play-offului Ligii I, joc disputat în Sala Sporturilor din Focșani împotriva echipei ACS Od. Secuiesc. Golurile formației de pe Milcov au fost marcate de Sorin Popa, Marian Covaci și Cătălin Curteanu.
   Chiar dacă au cedat în prima manșă, focșănenii nu se dau bătuți și speră într-un rezultat bun în returul de la Od. Secuiesc, programat astăzi la Od. Secuiesc. Antrenorul principal al formației de pe Milcov, Petrache Gurguiatu este conștient de faptul că harghitenii au prima șansă, dar spune că formația sa nu are ce pierde. „Nimic de pierdut. Acesta este sloganul nostru. Vom ataca din primul minut și vom vedea ce va ieși. La Focșani am făcut multe greșeli personale, am ratat nenumărate ocazii și asta ne-a costat. În plus, unii jucători au tratat meciul cu ușurință, nu s-au concentrat și pe fondul erorilor, oaspeții au speculat ocaziile pe care le-au avut. Mâine (n.r. astăzi) va fi un meci de care pe care. Ori luăm zece, ori îi spulberăm”, a spus Petrache Gurguiatu.
   Delegația focșăneană va pleca în această dimineață spre localitatea harghiteană. Returul de la Od. Secuiesc se va disputa astăzi, de la ora 20.30, în Sala Sporturilor. Jucătorii grupării de pe Milcov au promisă o primă consistentă din partea unui om de afaceri local în cazul în care vor reuși calificarea în faza următoare a competiției.
   În cazul în care focșănenii vor câștiga astăzi la Od. Secuiesc, al treilea meci, cel decisiv, se va disputa pe terenul echipei mai bine clasate la finalul campionatului, respectiv ACS. Od. Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?