Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Nouă judoka de la CSM 2007 se bat la Cupa României


   Municipiul Miercurea Ciuc va găzdui în week-end ediția din acest an a Cupei României pentru seniori, competiție organizată de Federația Română de judo. Clubul CSM 2007 Focșani se va prezenta la startul întrecerii cu nouă sportivi, care vor încerca să obțină cât mai multe medalii.
   Aceștia sunt: Răzvan Lazăr, Dănuț Stănescu, Eugen Vrînceanu, George Stanciu, Alexandru Munteanu, Andreea Cristinoiu, Maria Paraschiv, Sorina Å¢urcanu și Mariana Boboc. Sportivii sunt antrenați de Stănică Grosu. „Va fi o competiție foarte grea, dar sperăm să avem cât mai mulți sportivi pe podium. Åžcoala de judo vrânceană se află în elita națională și trebuie să reconfirme rezultatele de excepție obținute în întrecerile naționale și internaționale”, ne-a declarat Stănică Grosu, președintele Asociației Județene de Judo Vrancea.

CS Unirea are cinci sportivi la Cupă și CN de ne-waza

    Celălalt club vrâncean care va participa la Miercurea Ciuc este CS Unirea Focșani. Antrenorul Adrian Moldoveanu va intra în concurs la categoria 73 de kilograme, George Hanțu la 55kg, Andreea Åžtefănescu la 48 kg și Cristiana Bulinaru la categ. 52kg.
   Sâmbătă, judoka de la Unirea vor participa la Cupa României, iar a doua zi vor intra pe tatami la Campionatul Național de ne-waza (luptă la sol).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?