Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Sute de pacienţi s-au tratat la UPU


   În minivacanța de 1 mai, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea și cele de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani au lucrat la foc continuu. Pentru că medicii de familie și cei din Policlinici au avut liber, bolnavii din întreg județul nu au avut altă alternativă decât să apeleze la medicii UPU și SAJ.
   Dacă în fiecare zi de week-end au ajuns la UPU câte 140 de bolnavi, pe 30 aprilie s-a înregistrat un recod de pacienți, mai exact 205 persoane au avut nevoie de îngriji medicale. Astfel, medicii au avut de tratat diferite afecțiuni, de la simple dureri abdominale, la intoxicații medicamentoase, până la victimele unor agresiuni sau ale accidentelor rutiere.
   Åži medicii de la Ambulanță au avut parte de o multitudine de solicitări în aceste zile. Aceștia ne-au precizat că în aceste zile au fost mult mai multe solicitări față de perioada Sărbătorilor Pascale, iar cazurile au fost mai grave.
   De astăzi, activitatea cadrelor medicale de la Urgențe și Ambulanță va reveni la normal, deoarece medicii de familie și cei din Policlinici vor reveni la muncă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?