Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor


   Astăzi este ultima zi în care pot fi depuse candidaturi pentru alegerile locale, care vor avea loc pe 10 iunie. În majoritatea comunelor vrâncene au fost depuse candidaturi atât pentru funcția de primar, cât și pentru cele de consilieri locali. Alții au amânat depunerea candidaturilor pentru ultima zi.
   Astăzi, Biroul Electoral de Circumscripție Județean Vrancea (BEJ) și Birourile electorale de circumscripție locală din fiecare oraș și comună în parte vor funcționa până la ora 24.00 pentru ca toți candidații să aibă timpul necesar să depună dosarele.
   Reamintim că pentru funcția de primar și cea de consilier local dosarele de candidaturi se depun la Birourile de Circumscripție Locală din fiecare oraș sau comună, în timp ce pentru funcția de consilier județean și președinte de Consiliu Județean, candidaturile se depun direct la BEJ.
După rămânerea definitivă a candidaturilor, în termen de 24 de ore, Birourile Electorale de Circumscripție Locală vor fi completate cu membrii partidelor politice. Reprezentanții partidelor în BECL nu pot fi soți, rude sau fini până la gradul doi inclusiv, cu nici un candidat în circumscripția respectivă.
   Campania electorală începe la 11 mai 2012 ora 00.00 și se sfârșește la data de 9 iunie ora 07.00. În data de 10 iunie 2012 va avea loc primul tur de scrutin pentru alegerile locale. Toate informațiile privind alegerile din vara anului 2012, se găsesc pe site-ul Biroului Electoral Județean, la adresa de internet  www.bejvrancea2012.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?