Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Marian Oprişan: „Le promit vrâncenilor că nu-i vom dezamăgi“


   Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a precizat, că evenimentele de ieri, adoptarea moțiunii de cenzură și desemnarea lui Victor Ponta drept prim-ministru al României, reprezintă „o victorie totală a cetățenilor României, a tuturor celor care ne-au transmis nemulțumirile lor cu privire la acest regim”. „Românii și România meritau un guvern care să limiteze și să atenueze suferințele oamenilor, un guvern care să se gândească de zece ori la agenții economici privați și de stat, un guvern care să ia măsuri active, reale, privind sprijinirea economiei și a inițiativei private, un guvern care să se gândească la copii, la mame, la pensionari, la persoanele cu nevoi speciale, un guvern care să armonizeze întreaga viață social-economică și culturală a României, un guvern de oameni competenți, un guvern care să stopeze jaful și furturile din bugetul public al României, buget finanțat de către români”, a declarat liderul social-democrat.
   Marian Oprișan consideră că noua guvernare nu va avea o misiune ușoară. „Am spus foarte clar încă de zilele trecute că ne vom asuma responsabilitatea guvernării. Nu este o misiune ușoară, dar avem competența și capabilitatea ca împreună cu cetățenii României, ținând cont de nevoile lor reale, să reparăm într-adevăr tot ceea ce a distrus regimul Băsescu-PDL-UDMR”, a precizat vicepreședintele PSD.
   Liderul social-democrat spune că noul guvern este unul „cu mandat limitat, în perspectiva alegerilor generale-parlamentare”. „Este însă o perioadă în care putem demonstra că există și altfel de politicieni în România, că suntem cinstiți, buni, drepți, exigenți cu noi înșine, putem demonstra că ne iubim țara și îi iubim pe români și că într-adevăr vom încerca și vom reuși să fim servitorii cetățenilor și nu stăpânii lor, așa cum au făcut guvernul Boc PDL-UDMR și guvernul Ungureanu PDL-UDMR. Căderea acestor guverne succesive, Boc și Ungureanu, total nedemocratice, total anti-România și total împotriva intereselor românilor, pentru mine și, sper, și pentru cetățenii județului Vrancea, reprezintă o mare satisfacție a carierei mele politice. Le promit vrâncenilor că nu-i vom dezamăgi”, a precizat vicepreședintele PSD, Marian Oprișan.

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?