Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Pedelista Lucica Chiper a vrut ca 2 poliţişti să păzească o groapă din DN 2


   Incompetența directorului Secției de Drumuri Naționale (SDN) Vrancea, pedelista Lucica Chiper, nu cunoaște limite. Ieri a ieșit la iveală încă una din deciziile elucubrante care arată cât de „competentă” este Lucica Chiper, fosta vânzătoare de cosmetice și goblenuri, și ce fel de oameni sunt puși de pedeliști să conducă instituțiile statului. Deși conduce instituția care are în admi-nistrare drumurile naționale din județ, Chiper a trimis o adresă către Primăria Dumbrăveni prin care le cere autorităților locale să păzească 24 de ore din 24 o……groapă făcută de SDN pe DN 2, pe raza localității Dumbrăveni.
   Viceprimarul comunei Dumbrăveni, Valentin Tîlvăr a declarat că adresa este semnată de directorul SDN, Lucica Chiper, care cere imperios ca autoritățile locale să se ocupe de groapa din carosabil, amenințând că dacă va avea loc vreun accident, vinovate vor fi autoritățile locale și nu SDN, care este administratorul drumului. „Am făcut adrese peste adrese la Drumuri Naționale Vrancea, dar nu ne-au dat niciun răspuns și nici nu au venit să astupe această groapă din DN 2 care a fost făcută și a rămas nesemnalizată, de mai bine de trei luni de zile. La una dintre adrese, ne-a răspuns doamna Lucica Chiper care ne-a cerut, nouă autorităților locale, ca împreună cu organul de poliție, să monitorizăm 24 de ore din 24 această intersecție. Adică să punem polițiști să păzească o groapă din asfalt și în caz de accident, ne mai spunea doamna Chiper, suntem direct răspunzători, noi ca administrație locală.  Este o atitudine sfidătoare a unui director de instituție publică care nu-și cunoaște atribuțiile și care răspunde doar la comenzile politice ale PDL”, a afirmat viceprimarul Valentin Tîlvăr.
   În urma protestului spontan care a avut loc miercuri, chiar în zona în care se afla groapa Lucicăi, dar și a faptului că ziariștii au pus întrebări în acest sens, SDN Vrancea a catadicsit să trimită ieri câțiva muncitori care au astupat-o cu asfalt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?