Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Minor judecat pentru că şi-a ucis străbunica


   Andrei B., liceeanul care la numai 16 ani este acuzat de trei infracțiuni, printre care și cea de omor deosebit de grav, a fost trimis în judecată de procurori. Elevul de clasa a IX-a, care în luna ianuarie s-a răzbunat definitiv pe o bătrână, căreia îi era strănepot de frate, a recunoscut fapta.
   În rechizitoriul pe care procurorii l-au întocmit pe numele său, se arată că în ziua de 6 ianuarie, băiatul a sărit gardul și a pătruns în curtea gospodăriei bătrânei din Cîndești. A așteptat tăcut, pitit după casă, pentru ca victima să intre în magazia de lemne, unde a atacat-o. A lovit-o de mai multe ori cu pumnii și picioarele pentru că nu a vrut să-i dea bani. A continuat s-o lovească până când bătrâna, de 80 de ani, a ajuns în starea de inconștiență.
   În momentul în care a văzut că bătrâna sângerează, Andrei și-a spălat victima, după care a încuiat-o în magazia cu lemne și a plecat. Nu înainte de a sustrage din locuința străbunicii sale cei 190 de lei pe care aceasta îi avea.
   Cadavrul bătrânei a fost găsit de fiica acesteia.
   Era cunoscut faptul că între agresor și victimă era o stare tensionată, pentru că bătrâna îl acuza în mod constant că intră și îi fură diverse bunuri de prin gospodărie. La audieri, Andrei a recunoscut fapta. În timpul urmăririi penale, s-a făcut reconstituirea faptei și un examen AND, care întărește faptul că băiatul de 16 ani este autorul.
   Învinuitul se află în arest, el având antecedente penale. Andrei B. este judecat pentru violare de domiciliu, tâlhărie și omor deosebit de grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?