Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

A furat motoscuterul pe care tocmai îl vânduse


   Costel Munteanu a fost judecat la Panciu pentru un furt mai puțin obșnuit.  Acesta a sustras chiar motoscuterul pe care, cu puțin timp înainte, i-l vânduse unei consătence.
   Potrivit rechizitoiului întocmit de procurori, furtul a avut loc în noaptea de 23 septembrie 2011. „A intrat în curtea fiicei mele și a luat motoscuterul. Fata l-a găsit, mai târziu, abandonat într-o baltă, cu una dintre chei ruptă în contact”, le-a povestit magistraților mama păgubitei. Femeia a mai spus că atunci când a achiziționat motoscuterul de la Munteanu, fiica sa i-a plătit acestuia suma de 400 de euro și că, din cauză că vehiculul i-a fost restituit pe jumătate avariat, ar dori să fie despăgubită cu jumătate din această sumă sau cu echivalentul în lei.
   Potrivit procurorilor, la o săptămână de la comiterea furtului, Costel Munteanu a mai sustras un motoscuter, în valoare de 4.100 de lei, de la Nicușor P., iar fapta a constituit obiectul aceluiași dosar soluționat de judecătorii pănceni.
   Hoțul nu s-a prezentat la proces, martorii susținând că imediat după comiterea celor două fapte, a părăsit țara, cu destinația Suedia. Cu toate acestea, el a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?