Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Cadavru găsit îngropat în mâl, în apele Zăbalei


   Un bărbat a fost găsit mort, ieri, în apele râului Zăbala, în amonte de locul în care, în noaptea de Înviere, apele învolburate ale râului au rupt drumul județean 205 D. Cadavrul a fost găsit de două persoane, care treceau prin zonă. Oamenii s-au speriat și au alertat poliția.
   Martorii ne-au povestit că persoana decedată era îngropată pe jumătate în mâl. Nu și-au putut da seama dacă e femeie sau bărbat. Abia după ce au scos cadavrul și-au dat seama că este vorba de un bărbat. 
   O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului pentru a face verificări cu privire la decesul bărbatului. Aseară, la ora 20.00, identitatea persoanei decedate nu fusese stabilită. Oamenii legii ne-au precizat că ar fi vorba de o persoană care nu ar avea mai mult de 35 de ani. De asemenea, polițiștii ne-au precizat că s-au făcut verificări în zona Spulber și Paltin și că nu au fost persoane din cele două localități care să fi fost date dispărute. „Persoana cu identitate necunoscută a fost găsită mai sus de locul în care apa a distrus drumul, aproape de limita cu comuna Nereju. Nu i-a fost stabilită identitatea, pentru că în partea de sus a corpului era negru. De la noi din comună nu este nimeni dispărut și nu credem că este de aici”, ne-a declarat Vasile Rusu, primarul comunei Spulber.
   Localnicii sunt convinși că persoana decedată nu s-a înecat în zona în care a fost găsită, ci undeva în amonte, fiind adusă de apă până în apropiere de locul în care drumul județean 205 D s-a rupt. „Nu l-a recunoscut nimeni până acum și nu cred că este de pe la noi. Era și murdar și nu se vedea bine. Eu nu l-am văzut, dar mi-au spus cei care au fost acolo. L-au găsit niște oameni de aici, de la noi, când au vrut să treacă apa. S-au și speriat, că era îngropat pe jumătate. Apoi au anunțat poliția și au venit toți aici. Eu nu cred că a murit aici, cred că l-a adus apa mai de sus”, ne-a spus Mărioara T., din Spulber. 
   Polițiștii nu exclud ca bărbatul să se fi înecat, dar nici să fi fost victima vreunei infracțiuni. Oamenii legii spun că cercetările vor stabili identitatea bărbatului, dar și modul în care acesta a murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?