Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

A venit de la Suceava să calce pe urmele Luminiţei Huţupan Dinu


   Andreea Petruneac sau mai bine zis Dida, cum o cunosc colegii și prietenii, a fost una dintre cele mai în formă jucătoare ale echipei, reușind în multe meciuri să facă ceea ce îi place ei cel mai mult: „să închidă poarta” echipei de handbal junioare I a LPS Academica Focșani. Sportiva a vorbit despre trecutul ei, dar și despre planurile de viitor pe care le are.

Reporter: Când ai început să joci handbal și ce te-a determinat?
Petruneac: În clasele mici m-am apucat de acest sport, dar nu a ținut prea mult, însă din clasa a V-a fac performanță. Tatăl meu a fost portar la Baia Sprie, iar el m-a motivat extraordinar de mult și m-a antrenat pentru a deveni mai bună. Cu toate astea este pasiunea mea.

Reporter: Care este jucătoarea ta favorită și de ce ?
Petruneac: Jucătoarea mea preferată este Luminița Huțupan Dinu deoarece aceasta joacă pe același post ca mine, iar paradele ei din poartă ajută echipa extraordinar de mult.

Reporter: Ce îți place să faci în timpul liber?
Petruneac: Timpul liber aleg să mi-l petrec cu prietenii, să mă plimb și să gătesc clătite. Mereu trebuie să am o ocupație, de aceea mă consider o persoană hiperactivă.

Reporter: Cu ce gânduri ai venit la echipa LPS Academica Focșani la începutul sezonului?
Petruneac: Am venit la Academica Focșani cu gânduri foarte mari. Mi-am dorit să vin aici pentru a închide poarta iar asta se și întâmplă.
Doresc să continui cu această carieră în handbal deoarece este o pasiune pentru mine.
Muncesc foarte mult pentru a ajunge cea mai bună pe postul meu, iar asta mă face să-mi arăt adevărata va-loare.

Reporter: Ce valori apreciezi la cei din jur și de ce?
Petruneac: Îmi plac persoanele sincere și respectuoase deoarece dau dovadă de maturitate și de încredere. În această echipă îmi place ambiția și voința tuturor pentru a lupta și a câștiga un meci.

Reporter: Care sunt cele mai importante persoane din viața ta?
Petruneac: Persoanele importante din viața mea sunt părinții, bunicii, prietenul meu, dar nu în ultimul rând echipa alături de care lupt mereu și mă antrenez. Părinții m-au susținut în toate, iar pentru că am ales să continui cu handbalul, aceștia nu m-au încurajat doar pe mine, ci toată echipa, pentru că toate fetele fac parte din familia mea.

Reporter: Unde te vezi peste 20 de ani?
Petruneac: Peste 20 de ani mă văd la o echipă mare unde să închid poarta. Aș vrea să ajung la o echipă la fel de bună sau mai bună ca Oltchim Rm. Vîlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?