Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bătrânii din Cămin, vizitaţi de zeci de persoane


   Beneficiarii Căminului pentru Persoane Vârstnice „O nouă șansă” din Mărășești au fost vizitați, ieri, de zeci de persoane, în cadrul evenimentului intitulat Ziua Porților Deschise. Astfel, peste 30 de persoane, majoritatea locuitori ai orașului Mărășești, i-au vizitat pe bătrânei, cu care au stat de vorbă. De asemenea, le-au adus și diferite bucate pascale.
   Cei 29 de beneficiari ai căminului au avut parte și de un moment artistic, organizat de copiii din cadrul Centrului de Zi de localitate, care au prezentat o piesă de teatru și au interpretat mai multe cântece.
Daniel Drăgan, directorul căminului, ne-a declarat că beneficiarii au fost foarte încântați de acest eveniment, drept urmare astfel de acțiuni vor mai fi organizate cât de curând. „Beneficiarii au fost foarte încântați de acest eveniment, mai ales că vizitatorii le-au adus și diferite daruri. Å¢inând cont că acest eveniment a fost un succes, avem de gând să mai organizăm astfel de acțiuni de socializare și incluziune socială, pentru că beneficiarii se bucură foarte mult”, ne-a declarat Drăgan.
   În primele două zile de Paște, cei 29 de bătrâni au primit, din partea conducerii căminului, drob de miel, cozonaci și ouă roșii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?