Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

PROGNOZA METEO


   Vineri, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice si la munte, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat în majoritatea regiunilor și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în jumătatea de sud-vest a țării, unde izolat și cantitățile de apă pot fi mai însemnate.
   În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse, spre sfârșitul intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 12 grade, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   La București, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în cursul nopții când vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22 … 23 de grade, iar cea minimă de 10 … 11 grade.
La munte, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat în majoritatea masivelor și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în Carpații Meridionali și Munții Banatului, unde izolat și cantitățile de apă pot fi mai însemnate și izolat în Carpații Orientali. Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decăt cele din ziua precedentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?