Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Trafic restricţionat pe mai multe străzi din Focşani


   Primăria municipiului Focșani anunță că în această săptămână, până pe 15 aprilie, vor avea loc lucrări de alimentare cu apă și canalizare, care vor presupune restricții de circulație pe mai multe străzi din oraș.
   Restricțiile vor viza atât traficul rutier cât și pe cel pietonal. „Ne cerem scuze pentru eventualul discomfort, dar suntem convinși că lucrările sunt în asentimentul tuturor, deoarece vor conduce la creșterea calității serviciilor de alimentare cu apă și canalizare. Pe toate străzile unde se lucrează este asigurat accesul autovehiculelor de intervenție, în caz de necesitate”, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Foșani, Dan Cazaciuc.

Astfel, în această săptămână se vor desfășura lucrări în următoarele zone:
– Str. Longinescu – trafic îngreunat pe banda 1, în sensul de mers Pasaj Vâlcele spre B-dul Gării.
– Str. Ecaterina Varga – trafic îngreunat pe ambele sensuri de mers, între intersecția cu B-dul Independenței și cea cu Str. Bujor, datorită lucrărilor de branșamente ce traversează Str. E. Varga.
– Str. Vrancei – trafic îngreunat din sensul de mers Castelul de apă spre Str. Mărășești, datorită lucrărilor de branșamente ce traversează Str. Vrancei.
– Str. Mărășești – trafic îngreunat din sensul de mers intersecția cu Str. Vrancei spre Pasarela Odobești, pe banda 1.
– Str. Stăiești – trafic îngreunat datorită săpăturilor și montării conductei de canalizare pe axul drumului, accesul în ambele sensuri este permis dar cu restricții.
– Str. Zăbala – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductei de canalizare pe axul drumului, accesul în ambele sensuri este permis dar cu restricții.
– Str. Mare a Unirii – trafic închis de la intersecția cu Str. Culturii până la intersecția cu Str. Ion Basgan, cu excepția riveranilor.
– Str. Democrației – cartier ANL – montare conductă – acces restricționat.
– Cartier Mândrești: Str. Liliacului, Izvor, Dumbrava, Nuferilor – introducere conducte canalizare, Str. Luceafărului – reabilitare conductă apă și Str. Izvor – extindere conductă apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?