Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

‘Autobuze pentru mahmuri’, la Las Vegas


   În câteva zile, la Las Vegas va fi lansat un proiect destinat atât vizitatorilor, cât locuitorilor orașului care se vor simți rău din cauza excesului de alcool. Ați consumat câteva pahare în plus, nu vă mai puteți urni de pe scaun și aveți senzația că toată camera se învârtește? Nu vă faceți griji, cu ultimele puteri chemați ‘autobuzul pentru mahmuri’, un fel de mașină de intervenție rapidă, și puteți să comandați încă un rând.
   Autobuzele pentru mahmuri vor dispune de echipamente și asistență calificată medicală. Pachetul de servicii include o examinare primară, o perfuzie cu un preparat care elimină toxinele din organism și vitamine. La cerere, pentru o taxă suplimentară se va putea obține un medicament împotriva grețurilor și antiinflamatorii. În funcție de terapia aplicată sau mai bine zis de gradul de ebrietate, costurile variază între 90 și 500 de dolari.
   Inițiatorii proiectului își asigură potențialii clienți că toate preparatele și tehnicile utilizate de personalul mașinii de urgență pentru mahmuri sunt sigure și permise de lege. Autobuzele de intervenție pentru cazul de intoxicații cu alcool vor circula în zona cu cele mai populare localuri din Las Vegas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?