Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Ana Puiu a început gimnastica la numai 4 ani


   Sala Clubului Sportiv Åžcolar Buzău a găzduit întrecerile Campionatelor Naționale de Gimnastică ale Cluburilor Sportive Åžcolare,  atât la feminin, cât și la masculin, în organizarea C.S.S. Buzău și Asociatiei Județene de Gimnastică, împreună cu Federația Româna de Gimnastică, Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și Inspectoratul Åžcolar Județean Buzău.
   La aceste concursuri au luat parte reprezentanți ai cluburilor școlare din București, Bârlad, Constanța, Cluj, Deva, Focșani, Galați, Onești, Sibiu, Timișoara, Constanța, Arad, Bistrița, Brașov, Buzău, Reșița, Lugoj, Sf. Gheorghe și Tg. Mureș. A fost o nouă și binevenită ocazie de a aduce în prim-plan o serie de elemente talentate, multe dintre ele, cu siguranță, cu un frumos viitor în gimnastică de înaltă performanță.
   Printre performerele de la CSÅž Focșani s-a aflat și Ana Puiu, sportivă care a obținut două medalii de aur la sol și paralele. Născută în anul 2003 și elevă în clasa a II-a B la Åžcoala nr. 7 din Focșani, Ana Puiu a început gimnastica la vârsta de 4 ani. La Buzău a fost primul concurs la care micuța gimnastă a participat și rezultatele au fost pe măsură. „Mulțumesc doamnelor antrenoare Adriana Lescovar și Carmen Smeu pentru că m-au ajutat să ajung pe podium, părinților și unchiului meu care mi-au fost alături și m-au ajutat de fiecare dată când trebuia să plec în cantonamente sau la concursuri. Aparatele preferate sunt solul și bârna și îmi doresc să ajung o mare gimnastă, ca Andreea Răducan, sportivă care este și idolul meu”, a declarat micuța gimnastă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?