Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Condamnat la închisoare, după ce a violat un copil


   Tânărul din Pufești, acuzat că a violat un băiețel de cinci ani, a avut discernământ în momentul comiterii faptei. Adrian Dascălu, în vârstă de numai 19 ani, a fost condamnat la șapte ani de închisoare, ieri. Sentința poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Galați.
   În timpul procesului, care s-a derulat la Tribunalul Vrancea, s-a solicitat expertizarea psihiatrică a inculpatului, din care a reieșit că acesta a acționat cu discernământ. Părinții băiețelului nu s-au constituit părți civile în proces, neavând pretenții materiale de la inculpat.
   Fapta pentru care Adrian Dascălu a fost cercetat penal și apoi judecat, datează din octombrie 2011. Atunci, inculpatul a plecat împreună cu victima după o turmă de oi. În momentul în care au ajuns într-un loc retras, respectiv în zona canalului de la Călimănești, i-a spus micuțului să se dezbrace. Copilul a refuzat și atunci agresorul a fost nevoit să-l dezbrace el însuși, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Nu i-a păsat că băiețelul țipa și că începuse să sângereze în zona anală, Adrian și-a dus fapta la bun sfârșit.
   Cea care a anunțat poliția, a fost bunica copilului agresat. La câteva zile de la comiterea faptei de viol, inculpatul a fost arestat preventiv. În fața anchetatorilor, tânărul a recunoscut și a povestit totul cu lux de amănunte. După zilele de îngrijiri medicale  necesare pentru refacere, victima a avut nevoie și de consiliere psihologică pentru ca trauma prin care a trecut să   nu-i afecteze viitorul.
Adrian Dascălu face parte dintr-o familie dezorganizată, tatăl și fratele său fiind în închisoare pentru crimă, respectiv viol.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?