Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Zile de „foc“ pentru pompierii vrânceni


   Pompierii vrânceni nu mai au pic de liniște. Zilnic, ei sunt chemați să stingă incendii, care au cuprins atât locuințe cât și vegetație uscată.
   Miercuri, la ora 12.00, pompierii din Focșani au plecat la Golești, pentru a stinge un incendiu, care cuprinsese o anexă, ce-i aparținea lui Ion Claudiu P..
   În urma incendiului, au ars o magazie, confecționată din lemn, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, trei cauciucuri și bunuri de uz gospodăresc.
   Pompierii spun că evenimentul a fost provocat de scântei provenite de la un foc deschis în aer liber, purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile.
   Câteva ore mai târziu un alt incendiu a fost anunțat în satul Sârbi, comuna Å¢ifești, la proprietatea lui Neculai D. Flăcările au mistuit 4 metri cubi de scândură și aproximativ 7 tone resturi de furaje, degradându-se și o remorcă amplasată în apropierea acestora.
   Åži pompierii de la Vidra au intervenit, în satul Voloșcani, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un adăpost de animale, ce-i aparține lui Valeriu P. Au ars acope-rișul adăpostului de animale, construit din lemn cu învelitoare din șindrilă, pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați, 7 tone de fân și bunuri de uz gospodăresc. Cauza incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.
Tot miercuri, pompierii au intervenit și pentru a lichida șapte arderi necontrolate de vegetație uscată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?