Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Peste o mie de locuri vacante pentru clasa I, la nivel de judeţ


   Cu mici excepții, aproape toate unitățile de învățământ cu clase primare din Focșani și-au ocupat locurile puse la dispoziție, atât pentru clasa pregătitoare cât și pentru clasa I, pentru anul școlar 2012 – 2013. La nivel de județ însă, mai sunt libere la clasa pregătitoare 955 de locuri, iar la clasa I 1.122 locuri, majoritatea în mediul rural.
   Astfel, în urma finalizării celei de-a II-a etape a înscrierilor, la Åžcoala „Al. Vlahuță” din Focșani au mai rămas 18 locuri libere pentru clasa pregătitoare. Tot pentru clasa pregătitoare, au rămas neocupate, în urma finalizării celei de-a II-a etape, 5 locuri la Åžcoala „Anghel Saligny”. De asemenea, tot la Åžcoala „Anghel Saligny” sunt, în continuare, disponibile 20 de locuri pentru clasa I.
   Pentru ocuparea tuturor locurilor puse la dispoziție și în vederea înscrierii tuturor copiilor, va mai exista și o a III-a și a IV-a sesiune de înscrieri. Cea de-a III-a etapă a înscrierilor se desfășoară în perioada 23 -25 aprilie, când vor fi înscriși acei copii care au solicitat în etapa a doua înscrierea la o altă unitate de învățământ decât cea de circumscripție, dar care nu au putut fi admiși din lipsă de locuri. Tot în această etapă, pot fi înscriși și copiii care nu au participat la prima etapă de înscriere.

   Raportul cu locurile libere la clasa pregătitoare sau clasa I, poate fi analizat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?