Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Comisarul Moise şi-a început activitatea la Poliţia Rutieră Vrancea


   Serviciul Poliției Rutiere și-a mărit efectivul. De luni, comisarul Cornel Moise, care până la data de 1 martie a îndeplinit atribuțiile de șef al Secției de Poliție Rurală Gugești, și-a început activitatea la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea. „Începând cu data de 2.04.2012, domnul comisar de poliție Moise Cornel și-a reluat acti-vitatea, pe o funcție de execuție, în cadrul Serviciului Rutier”, a afirmat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
   Comisarul Moise a decis să plece de la Gugești, după ce subalternii au formulat o plângere împotriva sa, în care au sesizat mai multe aspecte negative. Sesizarea a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care fac verificări pentru a stabili dacă cele sesizate de unii dintre polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Gugești se confirmă sau nu.
   La momentul respectiv, comisarul Moise spunea că nu-și mai poate desfășura activitatea alături de oamenii care l-au reclamat, motiv pentru care a ales să vină la Focșani, pe un post corespunzător funcției. Nu se știe dacă Moise va rămâne definitiv la Serviciul Poliției Rutiere.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?