Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Oprirea Interzisă“


  * Sâmbătă după-amiază. Aproximativ ora 13.00. Când toată lumea se odihnea, așa-zisul subprefect apolitic, portocaliu însă până în măduva oaselor, bântuia prin oraș. Åži nu pe oriunde, ci chiar pe la sediul PDL. Probabil că trebuia să pună județul la cale, ce polițist să mai reclame, pe cine să mai pună în funcții, după principiul cine dă mai mult, și tot așa…
    Oamenii răi ne-au spus că mașina celui care ar trebui să nu aibă nicio legătură cu politica, era parcată sâmbătă după-amiază în fața sediului PDL, de pe Bulevardul Independenței. Åži nu oriunde, ci chiar lângă semnul „Oprirea Interzisă”. Avea avariile aprinse, așa la sanchi, să înțeleagă milițianul, dacă ar fi avut tupeul să-l ia la întrebări, că el e mare și tare.
    Păi măi domnu’ Ciobălău, noi știam demult că dai pe dinafară de dragoste pentru PDL, dar măcar ar trebui să ai bunul simț să pari puțin echidistant. Nu de alta, dar la lege scrie că ești apolitic. Noi știm că nu respecți nicio lege, dar nici măcar pe cea a bunului simț?

  * Am trăit să o vedem și pe asta, niște mi-lițieni sunt acuzați că au falsificat niște dosare, pe care apoi le-au și furat. După aceea, s-au plâns prefectului că șefii nu le dau avize să facă anchete în dosarele respective. Ocazie bună pentru prefect să facă reclamații la Ministerul Administrației și Internelor, cum că șefii IPJ Vrancea nu-și fac treaba. Nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva polițiștii în cauză au fost puși să facă ce au făcut… Părerea noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?