Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Căminul pentru bătrâni va fi reacreditat


   Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani urmează să fie reacreditat pentru a putea furniza în conti-nuare servicii sociale. Pentru obținerea reacreditării a fost necesară adoptarea unui plan strategic pentru 3-5 ani, aprobat de Consiliul Local Focșani în ședința de marți, 27 martie. Planul strategic de dezvoltare a serviciilor sociale furnizate de Căminul pentru Persoane Vârstnice pentru perioada 2012-2015 cuprinde obiective permanente, dar care au și termene precise, cum ar fi sfârșitul acestui an.
   Pentru prima parte a anului 2012, conducerea Căminului de bătrâni și-a propus obținerea avizelor și auto-rizațiilor necesare funcționării blocului alimentar. De altfel, deja au fost amenajate cantina și sala de mese, așa încât hrana pentru beneficiarii căminului este pregătită chiar în instituție. Pentru semestrul doi din acest an, unitatea și-a propus dotarea spațiilor destinate activității de recuperare și petrecere a timpului liber, amenajarea de spații pentru kinetoterapie, dezvoltarea unor programe de recuperare și terapie pentru persoanele vârstnice prin implicarea unei echipe formate din asistent social, psiholog, medic, dar și certificarea sistemului de ma-nagement în conformitate cu standardul ISO.
   Pentru anul viitor se are în vedere încadrarea cu personal a posturilor vacante. Printre rezultatele estimate se numără: condiții de viață, îngrijire și asistență de calitate și climat de siguranță și de prevenire a situațiilor de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?