Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fetiţă de nici trei luni, moartă în somn


   O familie din comuna Gugești și-a găsit bebelușul, care nu împlinise nici trei luni, decedat. Vineri dimineață, la ora 5.00, Iulian Sandu T., din Gugești, a sunat la poliție și le-a spus oamneilor legii că fiica sa, F. L. T., de două luni și trei săptămâni, a murit prin somn. Bărbatul le-a mai spus polițiștilor că bebelușul a decedat în intervalul orar 2.00 – 5.00.
   În urma sesizării primite, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Gugești s-au deplasat la domiciliul bărbatului, pentru a face verificări cu privire la decesul fetiței. Din discuțiile purtate cu părinții, a reieșit că micuța nu avea afecțiuni medicale, decesul survenind subit. Pe trupul copilei nu au fost observate urme de violență și nu există suspiciuni cu privire la cauzele morții. Cadavrul fetiței a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar medicii legiști vor stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la decesul acesteia, la nici trei luni.

   Polițiștii Secției Rurale Tulnici fac și ei cercetări, dar cu privire la decesul unui bătrân din comuna Bârsești, care a fost găsit înecat în râul Putna.
   Sâmbătă, la ora 9.50, Costel B., de 26 de ani, din Bârsești, a găsit în albia râului Putna, cadavrul bunicului său, Ene B., de 76 de ani. Polițișii au stabilit că bâtrânul plecase de la domiciliu în după-amiaza zilei de vineri, la ora 16.00.  Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru efectuarea necropsiei.
Åži un bărbat din Golești a fost găsit decedat, în locuință. Cadavrul lui Åžtefan M., de 45 de ani, a fost găsit, vineri, de un vecin care a și sesizat poliția.
   Acesta nu mai fusese văzut de miercuri, iar vineri vecinii au mers să vadă dacă i  s-a întâmplat ceva. Așa l-au găsit mort. Nici în cazul acestui deces nu există suspiciuni, deoarece pe trupul bărbatului nu au fost observate urme de violență. Medicii legiști vor fi cei care vor stabili cauzele decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?