Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Ziua Mondială a Apei, marcată de elevi


   Elevii tuturor unităților de învățământ din Mărășești au marcat, joi,  „Ziua Mondială a Apei” printr-o acțiune educativă și interesantă, desfășurată la Casa de Cultură „Emanoil Petruț”, sub genericul „Apa și securitatea alimentară”.
   Activitățile au constat în organizarea concursului de machete cu tema „Prietenul Apei”, participarea la concursuri interactive și discuții despre resursele de apă și securitatea alimentară. Totodată, a fost prezentată elevilor și povestea apei subterane, cea despre colectarea deșeurilor și cum pot fi protejate resursele de apă. Toți elevii prezenți la activitate au aflat amănunte despre Programul Național de Educație Ecologică „ACTIV”, ce s-a desfășurat anul trecut la Brașov și la care au participat și doi membri ai „Patrulei Ecologice” de la Mărășești, cu sprijinul ECO-X.
   Acțiunea „Apa și securitatea alimentară” a fost organizată cu sprijin din partea ECO-X, alături de Primăria orașului Mărășești. De asemenea, a susținut această întâlnire și George Ciubotaru, alături de partenerii de la Agenția pentru Protecția Mediului, Serviciul de Gospodărire a Apelor și Casa de Cultură „Emanoil Petruț” din Mărășești. Coordonatorii proiectului au fost profesoarele Lavinia Anghel și Cristina Iankovszky.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?