Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Clubul Sportiv Addras Taekwondo are o nouă conducere


   În data de 12 martie, Adunarea Generala a Clubului Sportiv Addras Taekwondo, fondat în anul 2007 a hotărât cu unanimitate de voturi schimbarea actualei conduceri și înlocuirea unor membri fondatori. Astfel, funcția de președinte al clubului cu toate prerogativele legale și atribuțiile prevăzute în statut, a fost preluată de către d-nul Anghel Dochioiu, în timp ce, în functia de vicepreședinte a fost ales d-nul Cătălin Condrea. Antrenorii și instructorii vor activa pe baza unor protocoale de parteneriat, încheiat în condițiile legii.
   Pentru anul acesta, obiectivele competiționale sunt participarea la 4 turnee internaționale, un seminar de pregătire în Cipru și o comportare cât mai frumoasă în campionatul intern care să aducă titluri naționale, având în vedere experiența dobândită pe parcursul anilor trecuți de către sportivii clubului. Clubul beneficiază în acest moment de toată dotarea necesară unui antrenament sportiv modern, apropiat de cerințele competiției de cel mai înalt nivel: suprafețe de luptă profesionale, sistem electronic de protecție pentru antrenament și competiție, folosit în toate turneele importante din Europa și din lume, inclusiv la calificările continentale pentru Jocurile Olimpice, materiale noi de antrenament specifice acestui sport (palete, palmare, scuturi etc).
   Sportivii sunt din ce în ce mai motivați și încrezători în forțele proprii, având în vedere faptul că, antrenamentul și competiția le oferă cu prisosință posibilitatea dezvoltării capacităților volitive și psihomotrice. Mai multe amănunte despre Sportul Olimpic Taekwondo WTF și activitatea C.S. Addras Focșani puteți afla pe site-ul oficial al clubului www.addras.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?