Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Ameninţaţi cu toporul, de un tânăr beat


   Un tânăr, care a făcut scandal într-un bar și a amenințat cu toporul câțiva tineri, va fi judecat la Focșani. Dănuț B., de 32 de ani, a fost cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru port ilegal de armă.
   În rechizitoriu se arată că în data de 16 august 2011, acesta se afla în stare de ebrietate când a intrat într-un bar din localitatea Bordeasca Veche, comuna Tătăranu. Fără a fi invitat, s-a așezat la o masă unde erau mai mulți tineri și a adresat cuvinte jignitoare fetelor care îi însoțeau. Unul dintre martori l-a îndepărtat de la masă pe    musafirul nepoftit.
   Dănuț a dispărut pentru o vreme, după care și-a făcut apariția, ținând în mână un topor. Potrivit anchetatorilor, omul s-a manifestat violent și a băgat frica în cei prezenți. Mulți dintre martori au părăsit în grabă localul.
   Câțiva tineri curajoși au reușit să-l imobilizeze și să îl predea poliției. Fiind    audiat, învinuitul a spus că nu-și amintește nimic din noaptea în care a „fluturat” în vânt toporul. Ulterior, a revenit asupra declarației și a spus că recunoaște și că regretă fapta.
   Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?