Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: „Martinică“, prietenul preşcolarilor


   Ursul „Martinică”, mascota Asociației pentru Dezvoltare Durabilă „Focul  Viu” din Focșani, a mers în vizită la preșcolarii Grădiniței nr.23 din municipiu. Copiii au fost vizitați de simpatica mascotă, care este voluntară a Asociației, în zilele de 1 și 13 martie, în cadrul proiectului educațional „Din lumea celor care nu cuvântă”. „Martinică” s-a îm- prietenit repede cu copiii, iar după ce preșcolarii i-au cântat, l-au desenat și i-au arătat jucăriile, simpaticul urs a făcut fotografii cu toți copiii.
    Reprezentanții Asociației spun că vor organiza astfel de acțiuni și în viitor, „Martinică” urmând a reveni în mijlocul copiilor cu multe surprize, dar și cu hrană sănătoasă, pe care o va da tuturor micuților care se vor oferi să îi îngrijească rana de la picior, provocată de capcanele amplasate de oamenii care locuiesc în zonele de munte ale județului.
    Copiii de grădiniță au fost încântați să povestească despre animăluțe, să cânte, să recite poezii și chiar să adreseze întrebări pentru a-și satisface unele curiozități din viața necuvântătoarelor. „Desigur, ne gândim la alte activități în colaborare cu Asociația, pentru că am găsit în rândul reprezentanților săi multă deschidere și interes pentru activitatea preșcolarilor”, a spus Adrieana Soare, directorul Grădiniței nr.23 din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?