Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Metrorex Bucureşti, superioară echipei de rugby LPS Focşani


   La debutul returului din Divizia Națională de juniori, rugbiștii echipei Under 19 a Liceului cu Program Sportiv Focșani nu au reușit să furnizeze surpriza rundei. Focșănenii, conduși de pe margine de Viorel Ion, Romeo Păun și Valentin Busuioc au cedat pe teren propriu, 3-29 (3-10) în fața echipei Metrorex București, o selecționată a Capitalei care și-a dovedit superioritatea pe toată durata confruntării.
   Echipa LPS-ului a început curajos și a condus cu 3-0, după ce Bloju a transformat o lovitură de pedeapsă, dar elanul grupării de pe Milcov s-a stins treptat, iar bucureștenii au reușit să se desprindă treptat pe tabela de marcaj. LPS Focșani a evoluat cu: Caloian, Frățilă, Drilea, Găman, Damian, Vișan, Ilie, Buzea, Călugăru, Ghindă, Torok, Coju, Cărădan, Popescu și Bezea. A mai evoluat Ghiuler. Eșecul suferit de focșăneni în week-end nu a complicat mult soarta formațiilor care luptă pentru calificarea la turneul final. LPS Focșani se menține pe locul trei și are de trecut sâmbătă cel mai imporant test al sezonului, meciul din deplasare cu CSÅž Unirea Iași, o partidă pecare vrâncenii sunt condamnaț să o câștige pentru a mai spera la prezența la turneul final. 

Din vară, vor juca în Divizia A
    Conducerea Comitetului Director a clubului CSM 2007 Focșani a aprobat ca secția de rugby a LPS Focșani să fie inclusă în secțiile care obțin finanțare de la CSM 2007. Antrenorul Viorel Ion (LPS), directorul LPS, Mihai Petruț și directorul CSM 2007, Marian Rădulescu au avut o întrevedere cu primarul Focșaniului, Decebal Bacinschi, iar edilul-șef și-a dat acordul ca și rugby-ul să fie inclus pe lista cluburilor care vor primi bani în sezonul viitor de la Primărie și Consiliul Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?