Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Bani pentru primăriile vrâncene


   Primăriile vrâncene vor primi peste 2,9 milioane lei în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean, care va avea loc miercuri. În cadrul ședinței, consilierii județeni vor discuta atât repartizarea acestei sume cât și rectificarea bugetelor proprii ale județului Vrancea pentru finanțarea unității administrativ teritoriale și a instituțiilor publice de sub autoritatea Consiliului Județean în 2012.
   Pe ordinea de zi se află 23 proiecte de hotărâre inițiate de președintele instituției, Marian Oprișan, dar și 11 rapoarte de activitate ale consilierilor județeni și instituțiilor de sub autoritatea Consiliului Județean.
   Printre proiectele ce vor fi discutate se află și participarea județului Vrancea ca partener în două Grupuri de Acțiune Locală „Pădurile Dacice” și „Valea Râmnicului”, inițiate de către Camera Agricolă Județeană Vrancea.
   Un alt proiect are ca obiect preluarea sistemelor de alimentare cu apă vechi, „din domeniul public al comunei Jariștea în domeniul public al județului Vrancea și darea în administrarea Serviciului Public <<Exploatarea Sistemelor Rurale de Alimentare cu Apă>> Vrancea”.
De asemenea, consilierii vor discuta constituirea comisiilor de evaluare a performanțelor manageriale ale conducătorilor instituțiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean și de soluționare a contestațiilor precum și a secretariatului acestor comisii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?