Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Opt din zece persoane au intoleranţă la cel puţin un aliment


   Opt din zece persoane prezintă intoleranță alimentară la cel puțin un aliment, iar trei din patru copii nu asimilează corespunzător laptele de vacă și albușul de ou, arată un studiu despre intoleranța alimentară la români, lansat joi. „Dacă acum un an am reușit să aducem un produs inovator pe piața din România, anul acesta ne-am propus să marcăm o altă premieră și să anunțăm o serie de statistici care nu au fost rea-lizate până acum doar pentru români. Astfel, ne dorim să creștem gradul de informare asupra acestei afecțiuni în România și să-i determinăm pe oameni să-i acorde atenția cuvenită, prevenind-o sau tratând-o. Îmi doresc ca din ce în ce mai mulți români să acorde o atenție mai mare modului în care își concep mesele zilnice și să își înfrumusețeze viața pe cât posibil cu energii pozitive”, subliniază Amira Syoufi, Country Ma-nager York Test România, într-un comunicat.
   Statisticile York Test mai arată că o persoană prezintă, în medie, intoleranță la patru alimente, cele mai frecvente fiind drojdia, albușul de ou și laptele de vacă. York Test reprezintă o procedură simplă și non-invazivă de recoltare a unei probe de sânge pentru stabilirea intoleranței alimentare. Proba este prelucrată în laboratoarele din Marea Britanie, iar rezultatul este gata în 15 zile lucrătoare.
   Serviciul York Test include și o consultanță de nutriție, în cadrul căreia sunt interpretate rezultatele și este alcătuită o dietă personalizată. York Test acoperă o arie de 113 alimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?