Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Film cu Bruce Willis şi Edward Norton, în deschiderea Festivalului de la Cannes


   Cel mai recent film al regizorului american Wes Anderson, „Moonrise Kingdom”, cu Bruce Willis și Edward Norton în distribuție, va fi proiectat în deschiderea celei de-a 65-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes (16-27 mai), au anunțat organizatorii. Filmul „Moonrise Kingdom”, produs și regizat de Wes Anderson, va fi lansat în aceeași zi și în sălile de cinematograf din Franța.
   Wes Anderson, care a scris și scenariul filmului cu Roman Coppola, este regizorul unor pelicule precum „Pungași la drumul mare/ Bottle Rocket” (1996), „Rushmore” (1998), „O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), „Steve Zissou: Cel mai tare de pe mare/ The Life Aquatic with Steve Zi-ssou” (2004), „Un tren numit Darjeeling/ The Darjeeling Limited” (2007) și „Fantastic Mr. Fox” (2009). „Moonrise Kingdom” îi are în distribuție pe Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton și Jason Schwartzman. Coloana sonoră este semnată de cunoscutul Alexandre Desplat.
   Filmul a fost turnat pe o insulă din Noua Anglie și prezintă o poveste uimitoare și agitată, în care protagoniști sunt câțiva copii și adulți, în timpul unor zile de furtună din vara anului 1965.
Juriul celei de-a 65-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes va fi prezidat de actorul și regizorul italian Nanni More-tti, un prieten al evenimentului de pe Croazetă, unde și-a prezentat șase pelicule.
Cineastul italian a fost recompensat cu premiul Palme d’Or în 2001, pentru filmul „Camera fiului/ La stanza del figlio”, și a fost membru al juriului în 1997.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?