Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Eva Longoria s-a despărţit de iubitul ei, Eduardo Cruz


   Actrița americană Eva Longoria, una dintre vedetele serialului „Neveste disperate”, s-a despărțit de iubitul ei, Eduardo Cruz, după o relație de circa un an, potrivit unei surse. Longoria, în vârstă de 36 de ani, și Eduardo Cruz, care este fratele actriței spaniole Penelope Cruz, au fost fotografiați pentru ultima oară împreună în luna februarie, în timp ce urmăreau un spectacol de flamenco.
   Cei doi au început să se afișeze împreună în public în februarie 2011, la o lună după finalizarea divorțului Evei Longoria de jucătorul de baschet Tony Parker. Eva Longoria a divorțat de Tony Parker din cauza infidelității dovedite a acestuia. Actrița americană a declarat într-un interviu acordat recent ediției spaniole a revistei Vanity Fair că se consideră foarte norocoasă pentru faptul că l-a cunoscut pe Eduardo Cruz, în vârstă de 27 de ani.
   Eva Longoria a devenit celebră grație personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Desperate Housewives/ Neveste disperate”. Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când actrița americană a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?