Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Sucurile de fructe


   Majoritatea consideră sucurile ca fiind băuturi delicioase, dar suntem oare  con-știenți că unele sunt alimente, poate chiar tratamente pentru corp? Sucurile de fructe proaspete reprezintă, după părerea specialiștilor, sănătate curată. Fiecare fruct are numeroase proprietăți curative și dacă sunt consumate proaspete, pe lângă faptul că sunt delicioase, pot asigura necesarul de vi-tamine de care orice persoană are nevoie.
   Atunci când o femeie este gravidă, i se spune mereu să consume cât mai multe fructe și legume pentru a avea un copil sănătos. Atunci când vrei să te răcorești sau ai poftă de ceva dulce, nimic nu poate fi mai bun decât un suc de fructe. Se poate curăța limfa cu ajutorul sucurilor proaspete. Principalele funcții ale limfei sunt : de apărare și hrănitoare. Limfa joacă un rol important în aprovizionarea celulelor cu substanțe hrănitoare și în îndepărtarea leucocitelor moarte, a fagocitelor, microbilor și virușilor.
   Cele mai accesibile sunt merele, care constituie un mijloc foarte prețios de însănătoșire. Organismul găsește tot ceea ce are nevoie în mere. Sucul de mere poate distruge microbii ce provoacă dizenteria. Sucul de struguri, pe lângă faptul că este o băutură plăcută, este și un mijloc te-rapeutic cunoscut încă de pe vremea vechilor greci, români și arabi. Conținutul său complex este comparat cu conținutul apelor alkaline. Tratamentul cu ajutorul strugurilor este considerat analog cu cel bazat pe minerale. Sucul de struguri este asimilat foarte repede de organismul uman, având proprietăți asemănătoare mierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?