Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Mădălina Trifan a câştigat Miss Mărţişor la Liceul de Arte


   Fetele frumoase și distracția au avut o singură adresă joi seara – Clubul Extrem. Locația a găzduit concursul de frumusețe Miss Mărțișor al Liceului de Arte „Gh. Tattarescu” din Focșani.
Åžase frumoase și ambițioase concurente din clasele a IX-a și a X-a s-au întrecut pentru a cuceri inima juriului, dar și a publicului și pentru a obține mult râvnita coroniță de Miss.
   Fetele au avut de trecut două probe, una în care au trebuit să imite un personaj, precum Celine Dion, Shakira, Beyonce sau Ciara, și una a rochiilor de seară, în care au defilat în superbe creații ale casei de modă Lady Store. Seara a fost condimentată cu momente de dans și muzică.
După o deliberare destul de strânsă, juriul a decis ca marele premiu de Miss Mărțișor să meargă la concurenta cu numărul șase în concurs, Mirela Mădălina Trifan, în vârstă de 15 ani, în clasa a X-a C. Locul doi a revenit concurentei Andreea Pamfil, iar premiul al treilea a mers la Andreea Åžtefan. Câștigătoarea nu este la prima participare la un concurs de Miss, la 15 ani ea având deja o colecție frumoasă de diplome.
   Pentru viitor își dorește să urmeze actoria, după ce a și jucat într-un film, în Italia, unde a trăit 10 ani. „Concursul a fost o experiență foarte frumoasă. Particip pentru a patra oară la un concurs de Miss, am luat locul întâi și la Balul Bobocilor și am fost și Miss Extrem. Ador lumea aceasta, dar m-a fascinat mai mult actoria. Am jucat într-un film pentru adolescenți la Roma. Am învățat 10 ani în Italia și m-am întors în Focșani chiar înainte de a începe clasa a IX-a. Mă simt mult mai bine aici, oamenii au inima mare”, ne-a mărturisit Mădălina Trifan. Distracția elevilor de la Arte a continuat în Club Extrem până după miezul nopții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?