Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Expoziţii de primăvară la Bibliotecă


   Secția pentru Copii și Tineret și Filiala Sud ale Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” găzduiesc, zilele acestea, expoziții de mărțișoare și felicitări, rea-lizate de elevi ai școlilor focșănene. Astfel, cititorii care trec pragul Secției pentru Copii și Tineret vor putea admira felicitările și miniaturile legate cu șnurul alb-roșu, delicate simboluri ale primăverii, realizate de pre-școlarii Grădinițelor nr.2, nr.3, nr.15 și nr. 18 din Focșani.
   Toate acestea vor fi dăruite, cu prilejul Zilei Femeii, cititoarelor, mamelor și bunicilor. „La Filiala Sud, una din expoziții face parte din cadrul proiectului de colaborare «Terra, suntem copiii tăi» și este organizată de Grădinița nr. 1 din Focșani, în colaborare cu peste 15 instituții de învățământ. Mărțișoarele și felicitările sunt confecționate din materiale reciclabile cu scopul de a păstra planeta mai curată, precum și pentru stimularea imaginației și creativității”, a precizat Cristina Olaru, purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Județene. 

„Petale de Mărțișor” la Adjud
 
   Adjudenii sunt așteptați, în perioada 1 – 15 martie 2012, la Biblioteca Municipală Adjud, unde preșcolarii grădinițelor din oraș au realizat o expoziție de mărțișoare și felicitări, intitulată „Petale de Mărțișor”. Prichindeii au fost îndrumați de educatoarele Tincuța Trif, Aurica Răuță, Elena Năstac, Elena Corobană, Gina Cobileac, Alexandrina Dumitru și Maria Stoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?