Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Bătut de prieten pe motiv că îl evita


   Un tânăr din Focșani a ajuns să fie judecat, deoarece a bătut un bărbat care refuza să-i mai fie prieten. Cazul a ajuns pe masa procurorilor, care l-au trimis în judecată pe Vlad C..
   Focșăneanul și partea vătămată erau prieteni. În rechizitoriu se arată că din cauza unor neînțelegeri, victima îl evita pe învinuit. Din această cauză, Vlad l-ar fi urmărit pe amicul său. Nemaisuportând ideea că acesta nu vorbește cu el, în data de 12 aprilie 2011, Vlad s-a gândit, probabil, să-i aplice o corecție pentru comportamentul care nu era deloc pe placul său. Astfel că l-a lovit în zona capului și a feței. Victima a avut nevoie de 14-16 zile de îngrijiri medicale în urma bătăii primite.
   Procurorii spun că agresorul nu s-a limitat numai în a-l lovi, ci l-a și amenințat cu moartea. În fața procurorilor, Vlad nu a recunoscut fapta și a spus că în ziua aceea se afla la București, cu o prietenă. Amica sa a fost și ea audiată și a spus că a fost cu învinuitul în capitală, dar spre sfârșitul lunii aprilie.
În urma bătăii primite, partea vătămată vrea daune de 2.000 de euro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?