Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: La munte, dar şi în Focşani a nins ieri


   Iarna nu se lasă dusă, în special în zonele de munte ale județului. De ieri, de la prânz, în mai multe localități de la munte, dar și în Focșani, a nins în reprize. Întâi cu fulgi mici, apoi din ce în ce mai mari, de s-au speriat oamenii că iar o să fie înzăpeziți.
   Cei mai speriați sunt locuitorii de pe Valea Râmnicului, care au stat sub nămeți, la propriu, la începutul acestei luni. Oamenii spun că s-au săturat de zăpadă. „Am plecat de la Popești pe la prânz și a început deodată să ningă, de nu te vedeai. Parcă era un fel de furtună de zăpadă. Când am ajuns pe la Dumbrăveni,  s-a mai potolit un pic. La noi, la Bordești, veneau fulgi mari de zăpadă, așa, răzleți. După amiază a început să ningă din nou și nu s-a oprit nici acum (aseară-n.r.). Nu mai știm ce să zicem de vremea asta. Oamenii sunt speriați de la ultima zăpadă și deja au început să-și facă probleme când au văzut că ninge iarăși”, a spus Ionuț, profesor, din Bordești.
   La Vintileasca a început să ningă spre după  amiază. „La noi a început să ningă pe la ora 16.00. Acum (aseară-n.r.) ninge încet și cu fulgi mici. Suntem în casă, ne-am băgat lemnele la adăpost și stăm pe lângă foc. Sperăm, acum, să nu mai ningă așa de mult, deoarece noi am stat izolați aici mult timp din cauza drumului național, care nu a fost deszăpezit. Sperăm să fie bine și să fie doar așa, o fulguială de vreo câțiva centimetri”, a spus Gina Maftei, din Vintileasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?