Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

FC Panciu – Aerostar Bacău 0-1 (0-0), în amical


   Echipa de fotbal FC Panciu a suferit ieri a doua înfrângere din seria meciurilor de verificare. Gruparea antrenată de Ionică Serea și Dănuț Bolocan a cedat ieri pe teren propriu, 0-1 (0-0) în fața colegei de serie, Aerostar Bacău, la capătul unui meci dominat de oaspeți care au ratat multe ocazii. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mădălin Munteanu, în minutul 88. Fără doi jucători de bază, Gurguiatu și Duțu, ambii accidentați, păncenii au făcut un meci modest și s-au apropiat de puține ori de poarta echipei băcăuane.
   De altfel, oaspeții veneau după un eșec sever suferit în week-end, 0-10 în fața formației SC Bacău și au fost amenințați cu scăderea contractelor dacă nu vor scoate un rezultat bun pe terenul din Panciu. Prima repriză a fost dominată de Aerostar, care a ratat trei ocazii mari de gol, prin Gîndulescu, Bercece și Dumitriu, în timp de păncenii au avut o șansă de gol, dar Predoiu nu a nimerit spațiul porții.
În actul second, ambele echipe s-au angajat într-un joc de uzură, iar oaspeții au dat lovitura pe final, prin Mădălin Munteanu, acesta finalizând cu un lob de la marginea careului o fază de atac colectivă a echipei sale. FC Panciu a evoluat ieri cu: Gabriel Lazăr – Voinea, Ovidiu Radu, R. Stan, Cl. Mihai – Gălățeanu, Cioran, Bîra, B. Stoian – I. Radu, Predoiu. Pe durata partidei au mai evoluat portarul George Lazăr și jucătorii de camp Pușcașu, Corbea, M. Gheorghe, G. Stoian și Iancu (un jucător de la Tulcea aflat în probe). Aerostar Bacău a replicat cu: Bordeianu – Ichim, Burcă, Măgirescu, Flocosu – Tofan, Brăescu, Dumitriu, Gîndulescu – Berbece, Tismănaru. Au mai intrat: Vizitiu, Ghe. Viorel, Varea, Gugeanu și M. Munteanu.

Ovidiu Radu, cu acte în regulă la FC Panciu

    Păncenii și-au asigurat serviciile pentru returul ligii a treia a fundașului Ovidiu Radu. Fost jucător la Viitorul Homocea și Aerostar Bacău, Radu a acceptat oferta echipei „dintre vii”, iar transferul său a fost înregistrat ieri la Federația Română de Fotbal de directorul sportive, Raul Cioran. În testul de verificare de ieri a fost testat și Iancu, un fotbalist care nu a rupt gura târgului și nu va fi oprit îmn lot pentru retur.
Sâmbătă, amical cu Conpet Cireșu
    Următorul meci de verificare al echipei „dintre vii” este programat sâmbătă, 25 februarie. FC Panciu va evolua pe terenul Chimia din localitatea Lacu Sărat împotriva unei alte echipe care participă în al treilea eșalobn al fotbalului românesc, Conpet Cireșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?