Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Comentarii cititori


   De multe ori am zis că cititorii noștri sunt cei mai deștepți și cei mai informați. O confirmă și comentariile postate pe www.monitorulvn.ro.
   De exemplu, la articolul cu Plăcintă și banii supți din POSDRU, „Åžomerul” scrie că „din comuna Ruginești au plecat în iarna trecută, zilnic, 30-40 de oameni la cursuri de pregătire profesională, unii de peste 50 de ani, la insistențele șefilor locali PDL. Primeau transport și o masă gratuite, plus o sumă de bani pentru fiecare zi. Câți dintre ei s-au angajat, de la terminarea cursurilor? NICI UNUL !!!!”
   Nici primarul Macovei nu scapă de ochiul vigilent al cetățeanului. „Un răuvoitor” sugerează verificarea facturilor la gaze naturale din iarna 2010-2011, căci „era un frig groaznic în toată Primăria Vînători”. „Întrebare din public? cam cât se factura și oare cât se aducea real în rezervorul de gpl și oare cât încasa primarul. REGULA DE TREI SIMPLÄ‚ :))”.
   „Rădulești” scrie că celor din Rădulești nu li s-au dat ajutoare „(doar consilierilor, cred că ei sunt prioritatea ptr el)”. Cititorul scrie că primarul „trebuie să pună 4 km de asfalt și, surpriză, unde credeți ???? 2 km la Rădulești și 2 km la Jorăști ieșire spre Suraia, dar știți de ce????? acolo stă FIISA”.
   Mulțumim pentru comentarii, le citim cu mare atenție !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?