Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Condamnat pentru tentativă la omor


   Tânărul din Ciorăști, judecat pentru tentativă la omor după ce a bătut o persoană care a refuzat să-i dea o țigară, a fost condamnat. Costel M. a primit patru ani de închisoare, în urma acestei fapte. „Conform articolului 7 din Legea 76/2008, dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat, în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare”, se mai arată în sentință, care poate fi atacată cu apel. Cel pe care l-a bătut Costel nu s-a constituit parte civilă în dosar.
   Inculpatul are numai 19 ani. Fapta de care este acuzat datează din noaptea de 7 spre 8 februarie 2011. Potrivit anchetatorilor, victima era la bar cu o bere în față, când agresorul a venit și i-a cerut o țigară. Pentru că a fost refuzat, inculpatul a sărit să-l bată pe celălalt băiat. Patronul localului a intervenit pentru aplanarea conflictului și i-a dat afară pe cei doi.
   Afară, tânărul de 19 ani și-a luat din nou victima la bătaie, lovind-o de mai multe ori cu pumnii și picioarele, apoi a tăiat-o, în zona gâtului și la mâna stângă, cu o sticlă spartă. Victima și-a scos certificat medico-legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?