Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Cum va fi vremea în ţară marţi şi miercuri


   Marți, cerul va fi variabil în nord-vest și va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului, unde, mai ales ziua, izolat va fulgui. În sud și sud-est se va semnala ceață cu chiciură, pe arii restrânse persistentă, iar noaptea local și în centru, informează Administrația Națională a Meteorologiei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări și în zona înaltă de munte.
   Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 6 grade, cu cele mai coborâte valori în zonele cu ceață persistentă. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -14 și -4 grade.

   Miercuri, cerul va fi temporar noros, iar în zonele joase, cu precădere din sudul țării se va semna ceață pe arii restrânse persistentă, asociată cu chiciură, fulguială sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 6 grade, cu cele mai coborâte valori în zonele cu ceață persistentă. Temperaturile minime se vor încadra  între -12 și -2 grade.
   La București, cerul va avea înnorări și se va semnala ceață cu chiciură, în special în prima parte a zilei de marți și noaptea următoare, iar trecător este posibil să fulguiască. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi între  -2 și 0 grade, iar cea minimă va fi între -6 și -4 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?