Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Preşedintele PDL Vulturu, acuzat de lovire


   Un bărbat din Vulturu susține că a fost bătut de Paul Stoiculeasa, președintele organizației PDL Vulturu. Acuzatul se disculpă și spune că doar l-a împins pe Costică Manolache, care s-a dezechilibrat și a căzut pe gheață, lovindu-se la nas.
 

   Incidentul dintre Costică Manolache și pedelistul Paul Stoiculeasa a avut loc miercuri seara, în fața unei stații peco din comuna Vulturu. Costică Manolache ne-a declarat că a ajutat, cu utilajul pe care îl deține, la deszăpezirea căii de acces în curtea unui vecin. O parte din zăpadă a căzut pe calea de acces în curtea socrului lui Stoiculeasa, care s-a enervat la culme. „Eu am un utilaj și cei de la primărie mi-au cerut sprijinul pentru deszăpezire. Fusesem pe drumul național și mă întorceam acasă. Am ajuns la o poartă și cetățeanul de acolo m-a rugat să iau zăpada și din fața curții lui. Am luat-o și a căzut puțină înspre calea de acces din curtea socrului lui Stoiculeasa. Am plecat, iar omul m-a sunat și mi-a spus. Mi-am cerut scuze și deja întorsesem utilajul ca să mă duc la om să-i curăț acolo. Eram în fața unei stații peco din comună, iar peste drum stă Paul Stoiculeasa. A ieșit la poartă și a început să-mi reproșeze că i-am blocat calea de acces. I-am spus că mă duc acolo să curăț și mi-am cerut scuze. Nici nu am apucat să-mi termin vorba, că m-a și lovit. M-a pus jos și a început să-mi dea cu pumnii și picioarele. Acum (ieri – n.r.) mă duc să-mi iau certificatul de la medicul legist”, a declarat Costică Manolache, care avea un ochi vânăt și câteva zgârieturi pe frunte.  Acesta a adăugat că a primit trei zile de îngrijiri medicale și că va depune plângere la poliția din localitate.
   Bărbatul acuzat, pedelistul Paul Stoiculeasa, are o cu totul altă variantă. El susține că l-a împins pe Manolache, care a căzut pe gheață și s-a lovit la nas.  „Nu este adevărat nimic din ceea ce a spus. Eu eram acasă când m-a sunat socrul meu și mi-a spus că a blocat calea de acces. M-am dus să văd și când m-am întors, el a ieșit din peco cu scandal și panaramă. A venit în fața curții mele, să mă lovească. M-am ferit de câteva ori și la un moment dat l-am împins puțin mai tare și a căzut. I-am spus doar că ce a făcut nu este frumos. Dacă eu aveam ceva cu el, mă duceam după el, nu venea el la mine. A vrut să-mi lovească mașina cu buldoexcavatorul și a aruncat după mine cu toate fiarele pe care le avea prin el. M-a și lovit la un deget. Până să ajung eu, el le povestea celor de la Peco ce mi-a făcut. Am făcut și o plângere la poliție pentru că nu se mai poate”, a replicat Paul Stoiculeasa.
   Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader, ne-a precizat ieri, în jurul orei 14.00, că nici unul dintre cei doi implicați în scandal nu depusese plângere.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?