Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Campanie pentru siguranţă pe internet


   Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității i-au vizitat, ieri, pe elevii Centrului de Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani, în cadrul unei activități desfășurate în cadrul campaniei „Învață să raportezi!”. Activitatea s-a dorit a fi o continuare a campaniei „Tu cui dai accept?”, derulată de Inspectoratul General al Poliției Române și Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea. Campania a fost organizată cu scopul de a conștientiza asupra pericolelor la care sunt expuși elevii atunci când utilizează site-urile de socializare.
   Fiind vorba de elevi cu ce-rințe educaționale speciale, oamenii legii au insistat pe cunoașterea adresei unde pot fi raportate discuțiile nepotrivite avute cu persoane necunoscute, care profită de copii pe internet. Este vorba de adresa www.safernet.ro.
   Elevii de liceu au completat și un chestionar, în care au putut da și unele sugestii privind siguranța pe internet și modalitățile în care ea poate fi asigurată. La această activitate a participat, în calitate de coordonator, subcomisarul Monica Manolache, ofițer în cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?