Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Baschetbaliştii au vacanţă forţată


   Nu mai miră pe nimeni amânările la nesfârșit a manifestărilor sportive în aceste zile în care iarna își face de cap pe drumurile patriei. Echipa de baschet Under 18 a Liceului cu Program Sportiv Focșani ar fi trebuit să susțina, astazi, pe teren propriu, partida cu CSU Cuadriopol Brașov, dar oficialii clubului de sub Tîmpa au anunțat că nu pot face deplasarea la Focșani din cauza drumurilor impracticabile. În aceste condiții, întâlnirea va fi reprogramată la o dată ulterioară. Åži formația de baschet a CSM 2007 Focșani, participant în Divizia B se confruntă cu problem.
   În week-end, focșănenii antrenați de Mihai Petruț  ar trebui să joace pe terenul formației Concordia Chiajna, dar sunt șanse mici ca CSM-ul să ajungă la meci. CSM 2007 a ratat și partida cu Farul Constanța, meci care a fost amânat în două rânduri. „Am trimis hârtiile către federație prin care vom cere reprogramarea meciului de la Focșani la o dată la care vremea o va permite. Am discutat și cu cei de la Focșani și ne-au spus că lor le este greu să se și pregătească pentru că nu pot ajunge la sală”, a spus antrenorul constănțenilor, Costel Cernat. 
   Programul echipei focșănene a fost dat peste cap. CSM 2007  nu a susținut niciun joc de verificare de la reluarea pregătirilor. Partida CSM 2007 Focșani – Farul Constanța a fost reprogramată pentru data de 23 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?