Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Adusă la spital cu elicopterul


   Elicopterul SMURD a aterizat sâmbătă, la Bogza. O bătrână de 78 de ani se simțea rău și pentru că nu exista altă posibilitate ca femeia să ajungă la spital cu ambulanța, ea a fost luată cu elicopterul. Aceasta a fost singura misiune pe calea aerului pe care paramedicii au avut-o sâmbătă. De asemenea, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit vineri seara, pentru soluționarea mai multor situații medicale de urgență.
   Una dintre intervenții a fost la cimitirul din Mândrești. Un bărbat care a tăiat un copac, cel mai probabil pentru a face rost de lemne a fost surprins de arbore, prinzându-i piciorul. Bărbatul a fost adus la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.
   De asemenea, sâmbătă dimineață, la ora 4.00, pompierii au fost anunțați că un bărbat din Ciorăști este căzut în stradă. În urma verificărilor efectuate de pompieri s-a constatat că acesta plecase de la un priveghi la ora 8.00 seara și a fost găsit abia la ora 4.00 dimineața de alte persoane care se întorceau și ele de la priveghi. Bărbatul a fost preluat de cadrele de la centrul din Mihălceni care i-au acordat îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?