Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Acţiune voluntară de deszăpezire


   Angajații bărbați ai Consiliului Județean și Primăriei Focșani, dar și tinerii social-democrați au participat ieri, la o acțiune voluntară de deszăpezire a mai multor instituții publice și unități de învățământ. Acțiunea a fost organizată de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.
Funcționarii au curățat ieri, la prânz, trotuarele și spațiile pietonale din vecinătatea Palatului Administrativ. „Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, lucrează 24 de ore din 24 pentru a deszăpezi drumurile județene și pentru a putea asigura accesul către localitățile județului. Este o situație de urgență și consi-derăm că este datoria noastră să contribuim la acțiunile de deszăpezire din Focșani. Nu putem aștepta cu toții să vină doar angajații municipalității să scoată orașul de sub zăpadă. Minuni putem face doar dacă ne unim cu toții eforturile și contribuim cu câteva lopeți la eliberarea carosabilului și a trotuarelor de zăpadă”, a spus unul dintre voluntari.
   În paralel, tinerii social democrați vrânceni au curățat zăpada din jurul Åžcolii nr. 10 și Grădiniței nr. 16. Membrii Autorității de Ordine Publică și consilierii județeni social democrați au participat la o acțiune de deszăpezire a Åžcolii nr. 2 și a grădiniței de vizavi

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?